Winkeldieven bij V&D opgepakt

Donderdag 9 juni hebben rond 12:30 een 39-jarige vrouw uit Lukawiec en een 20-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats een poging tot winkeldiefstal gedaan bij de Vroom & Dreesmann aan de Van Boetselaerstraat. Toen de twee de winkel wilden verlaten gingen de beveiligingspoortjes af.

Dit werd opgemerkt door beveiligingsmedewerkers. De twee winkeldieven sloegen daarop op de vlucht. Tijdens hun vlucht gooiden ze twee tassen weg. In deze tassen zaten meerdere bij de V&D gestolen kledingstukken. De twee werden uiteindelijk in de Hofzichtstraat door de beveiligingsmedewerkers tot stoppen gebracht, waarna zij aan de gewaarschuwde politie zijn overgedragen. De politie heeft de verdachten ingesloten en een onderzoek ingesteld.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.