Jongeren opgepakt wegens diefstal autoemblemen

De politie heeft in de nacht van woensdag 8 op donderdag 9 juni rond 1:45 5 jongens aangehouden op parkeerterrein aan de Preludeweg. Dit nadat een getuige had gezien dat de jongens zich verdacht gedroegen tussen de geparkeerde auto’s. Deze getuige heeft vervolgens de politie gebeld waarna deze de jongens heeft aangehouden.

In de zakken van de jongens trof de politie 41 auto-emblemen aan. De politie vermoedt dat deze emblemen gestolen zijn van auto’s die geparkeerd stonden op of in de omgeving van de Neptunusstraat, de Sterrenbuurt, rond het ziekenhuis, rond de Burgemeester Bruinsslotsingel en aan de Preduledeweg.

De politie denkt dit omdat de jongens verklaarden daar gelopen te hebben. De verdachten, allen afkomstig uit Alphen aan den Rijn en in de leeftijd van 17 t/m 19 jaar, zijn ingesloten. De poltie heeft de zaak in onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.