Vechtpartij bij De Ridderhof

Woensdag 1 juni heeft de politie rond 18:30 een 38-jarige man uit Alphen aan den Rijn aangehouden bij de Ridderhof. De man wordt verdacht van het mishandelen van een eveneens 38-jarige bekende. De verdachte was een horecagelegenheid aan de Ridderhof binnengelopen waarvan het slachtoffer de eigenaar is.

Binnen ontstond een ruzie tussen het slachtoffer en de eigenaar. Deze ruzie liep uit op een vechtpartij – eerst in de zaak, later buiten. Daarbij werd het slachtoffer geslagen en geschopt. Ook sneuvelde een terrastafel tijdens het gevecht. Nadat de politie de verdachte had aangehouden keerde de rust terug. De verdachte is ingesloten. De politie heeft vandaag een nader onderzoek ingesteld.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.