Gemeente vermindert aantal standplaatsen

De gemeente Alphen aan den Rijn is van plan om het aantal standplaatsen in Alphen aan den Rijn te verminderen. De gemeente is van plan om een aantal standplaatsen te laten verdwijnen. Dit betreft locaties waar op dit moment geen standplaats staat, ookal is dit wel toegestaan. Het gaat hier om de locaties Zegerplas, Eikenlaan, Stadhoudersplein, Diamantstraat, Stuifzwam, Carmenplein, Klepperman, Van Boetzelaerstraat, Van Nesstraat, Emmalaan en Thorbeckeplein.

Daarnaast is de gemeente ook van plan om een aantal nieuwe standplaatsen aan te wijzen. Er wordt daarbij gedacht aan de Provinciepassage, op de plek van de voormalige pyramide. Dit op aangeven van winkeliers, die aan hebben gegeven een standplaats hier als aanwinst te beschouwen. Daarnaast wordt er gedacht over het realiseren van twee standplaatsen aan de Oude Wereld, nabij de Evenaar is plaats op de grasstroken vlakbij de parkeerplaatsen. Als vierde nieuwe standplaatst wordt gedacht aan een plekje onder de Julianabrug aan de Lage Zijde.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.