Twee aanhoudingen wegens geweld

Zondag 29 mei heeft de politie rond kwart over vijf ‘s middags twee personen aangehouden op de President Kennedylaan. Het ging om een 20-jarige inwoner uit Nieuwveen en een 16-jarige jongen uit Alphen. Zij worden verdacht van het plegen van geweld tegen een 17-jarige jongen uit Mijdrecht.

Deze jongen kwam de beide mannen op zaterdag 28 mei rond 21:35 tegen in de Havenstraat. Daarbij werd de jongen – voor zover nu bekend is bij de politie – zonder aanleidng met een honkbalknuppel gelsagen. Pas op het moment dat de jongen kans zagt om de honkbalknuppel te pakken hield dit op.

De verdachten die zijn opgepakt voldoen aan het opgegeven signalement. Ze reden rond in een auto met gestolen kentekenplaten. Ook werd in de auto een vuurwapen gevonden. Beide verdachten zijn ingesloten. De politie zet haar onderzoek voort.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.