Schoof roept op tot stemmen

Een oude foto van Burgemeester Schoof, afkomstig van www.alphenaandenrijn.nlBurgemeester Schoof roept alle inwoners van Alphen aan den Rijn op om woensdag 1 juni aanstaande te gaan stemmen op het referendum van de Europese Grondwet. Deze oproep doet Schoof op de officiële website van de gemeente. Daar wordt Schoof als volgent geciteerd:

Hoe hoger de opkomst, hoe zwaarder uw stem telt’, aldus Schoof.

Nou weet ik niet waar burgemeester Schoof heeft leren rekenen, maar volgens mij klopt bovenstaande wiskundig gezien niet helemaal.

Vanuit een democratisch oogpunt is het uiteraard wel van belang dat iedereen zijn stem laat horen. Alphen.COM sluit zich dan ook aan bij de oproep van Schoof om woensdag aanstaande vooral tijd vrij te maken om te gaan stemmen.

Heb je nog geen keuze gemaakt en wil je toch graag gaan stemmen ? Bezoek dan de website Referendumwijzer.NL voor een stemadvies.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.