Berovingen weekend 21 en 22 mei

Vrijdag 20 mei even na 19.00 uur is een 36-jarige Alphenaar met geweld beroofd van zijn portemonnee. De Alphenaar werd nabij het Ooievaarspad aangesproken door twee jongens. Terwijl de Alphenaar antwoordde werd een slagvoorwerp tevoorschijn gehaald. De Alphenaar werd diverse keren geslagen waarna zijn portemonnee werd weggenomen. De twee zijn weggerend rechtsaf in de richting van de Akkerwinde en vervolgens richting het bruggetje. De Alphenaar is de twee nog achterna gerend, maar zag ze wegrijden op een scooter.

Zondag 22 mei omstreeks 04.30 uur is een 18-jarige Alphenaar op de Bachsingel beroofd van onder andere zijn mobiele telefoon. Ter hoogte van de Beethovensingel sprongen twee jongens uit de bosschage en bedreigden de Alphenaar met een mes. Vervolgens zijn de twee er met goederen op een scooter vandoor gegaan in de richting van de Ridderhof.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.