Pieter Doelmanstraat tijdelijk afgesloten

De gemeente maakt bekend dat aanstaande maandag 23 mei 2005, zal begonnen worden met het herinrichten en het bestraten van de Pieter Doelmanstraat, het kruispunt Castellumstraat/Julianastraat, en een gedeelte van de Castellumstraat. Tijdens deze werkzaamheden zal dit gedeelte afgesloten zijn voor het verkeer. Voor voetgangers en fietsers die met hun fiets aan de hand lopen is een loopstrook van ongeveer twee meter breed vrijgehouden.

De werkzaamheden zullen duren tot 22 juli 2005. Tijdens deze werkzaamheden zal er geen doorgaand verkeer mogelijk zijn via de Alphense Brug. De Connexxion bussen zullen in deze periode dan ook een andere route rijden, namelijk via de Willem de Zwijgerlaan, de Julianabrug en de Prins Bernhardlaan. Al met al betekent dat dat het traject Lijsterlaan – De Vest (Aarhof) gedurende twee maanden niet door de bus zal worden aangedaan als ik dat goed begrijp. Lekker handig is dat.

De Julianastraat zelf zal gedurende deze periode voor autoverkeer bereikbaar blijven vanaf de Hoflaan.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.