Serie inbraken in Zwammerdam

In de nacht van 13 mei 2005 op 14 mei 2005 is in Zwammerdam in een aantal woningen aan de Vinkebuurt en in een woning aan de Buitendorpstraat geprobeerd om in te breken. In twee woningen is dat ook gelukt. Hierbij werd onder andere een portemonnee gestolen.

In alle gevallen werden ramen en deuren geforceerd in een poging om toegang te krijgen tot de woningen. Bij de poging tot inbraak in de woning aan de Buitendorpstraat mislukte de inbraakpoging omdat de eigenaar de binnenzijde van zijn draairaam extra had laten beveiligen.

De politie doet nader onderzoek, maar tot nu toe ontbreekt voor zover bekend van de daders elk spoor. De politie roept eventuele getuigen op im zich te melden bij de politie via het algemene politienummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.