Alphenaar aangehouden na ingooien ruiten

De politie heeft eind april een 18-jarige Alphenaar aangehouden op verdenking van vernieling van een aantal woningen. De politie kreeg in april meldingen van ingegooide ruiten van woningen in de omgeving van het Indiapad en de Chinastraat. Omdat een aantal vernielingen kort op elkaar plaatsvond heeft de politie op zaterdag 30 april gepost op het Indiapad. Omstreeks 04.50 uur betrapten agenten de Alphenaar op heterdaad bij het ingooien van een ruit van een woning in die straat. De jongen ging er fietsend vandoor bij het zien van de politie, maar werd op het Kroospad in de kraag gevat. De politie heeft inmiddels negen aangiften binnen van vernielingen. Het onderzoek wordt voortgezet.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.