Welkom op de nieuwe server

Welkom op de nieuwe server van Alphen.COM. Op het moment dat je dit kan lezen zit je te kijken naar de vernieuwde website van Alphen.COM. Zoals je kunt zien is de look van Alphen.COM veranderd. Er moet nog veel gebeuren, dus houd de komende weken rekening met kinderziektes, omdat nog niet alle data volledig is overgezet en geconverteerd.

Het design van de nieuwe website is gebaseerd op een WordPress thema van Becca Wei, getiteld Almost Spring. Dit is een erg flexibel en vooral erg fris thema, en dus weer eens wat anders dan het camel/zand/bruin schema dat de laatste jaren op Alphen.COM heeft gedraaid. Misschien dat ik die komende herfst wel weer terugzet. grin Ik heb dit thema van Becca Wei aangepast naar m’n eigen smaak en omgezet naar Expression Engine.

Expression Engine is het nieuwe CMS (beheersysteem) van Alphen.COM. Dat betekent dus dat er niet alleen qua uiterlijk veel veranderd is, ook onder de motor is het een wereld van verschil. Dat is voor mij even wennen, maar dit nieuwe systeem biedt erg veel potentie om Alphen.COM verder te ontwikkelen, dus dat is alleen maar goed. Het enige nadeel van het overstappen naar een nieuw systeem is dat veel data aangepast moet worden. Daar zal ik de komende weken nog wel zoet mee zijn. Geduld graag.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.