Sprey Hout-AZC organiseert Nacht van alphen

In de nacht van vrijdag 13 op zaterdag 14 mei 2005 vindt de zogenaamde Nacht van Alphen plaats in zwembad De Thermen. Tijdens die Nacht van Alphen zal Sprey Hout-AZC spelen tegen een groot aantal Nederlandse teams, in de hoop een nieuw record in het Guiness Book of Records te behalen.

De Nacht van Alphen begint om 20:00 met de eerste wedstrijden. Vanaf 19:15 zullen de synchroonzwemsters van Sprey Hout-AZC de nacht van Alphen openen. Diverse ploegen, duo’s en een solo van Sprey Hout-AZC zullen hierbij een uitvoering doen, waaronder de ploeg t/m 14 jaar, welke onlangs nog een zilveren medaille won op het NK.

Vervolgens zal de Nacht van Alphen officieel geopend worden door de wethouder van sport. Het plan is dat de waterpolospelers van Sprey Hout-AZC dan vanaf 13 mei 20:00 tot 14 mei om 22:15 zullen spelen tegen diverse ploegen. De opbrengst van de nacht is voor RESA.

Meer informatie is te vinden op deze website.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.