Vechtpartijen op Koninginnedag

In de nacht van zaterdag 30 april op zondag 1 mei is rond 4:30 een 19-jarige Alphenaar mishandeld op de Van Mandersloostraat. De man probeerde tussenbeide te komen bij een ruzie, maar liep zelf rake klappen op. Hij liep hierbij diverse verwondingen op in zijn aangezicht. Ook een 18-jarige inwoner van Alphen liep verwondingen op bij deze ruzie. De politie heeft een onderzoek ingesteld naar het voorval.

Op 30 april liep om circa 1.00 uur een 16-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn lichte verwondingen op in zijn nek. Hij liep de verwondingen op bij een opstootje in het Zegerslootpark tussen twee groepen jongeren. Twee mannen zijn aangehouden op verdenking van openlijke geweldpleging en zijn na verhoor weer heengezonden. Het betreft een 18-jarige inwoner van Alphen aan den Rijn en een 20-jarige man uit Nieuwveen. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.