Alphen viert Koninginnedag

Alphen aan den Rijn heeft vandaag Koninginnedag gevierd. Op veel plekken in Alphen aan den Rijn hing de vlag uit vandaag.

image

De vlaggen hangen uit aan de Laan der Continenten

In het centrum sloten de meeste winkels rond het middaguur, maar in de Julianastraat waren marktkraampjes aanwezig en hadden enkele koregen de biertap naar buiten gesleept. Natuurlijk was er in het centrum ook nog de Kermis op het parkeerterrein bij De Aarhof.

In het Burgemeester Visserpark begon Koninginnedag vanmorgen met het zingen van het Wilhelmus, waarna er onder andere een Kinderrommelmarkt was. Ook in Park Rijnstroom werd het nodige georganiseerd. Diverse culturele instellingen uit Alphen presenteerden zich hier. Ook waren er optredens.

image

Optreden in Park Rijnstroom

 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.