VVD kiest Gebel als lijsttrekker

Hoewel het nog wel een jaartje duurt voordat er weer gemeenteraadsverkiezingen zijn heeft de lokale VVD al vast een lijsttrekker gekozen voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De keuze is gevallen op huisarts Ruud Gebel, op dit moment vice-fractievoorzitter van de lokale volkspartij voor vrijheid en democratie.

Volgens Gebel is de keuze op hem gevallen omdat hij ook in de gemeenteraad actief zal zijn als fractievoorzitter na de komende verkiezingen. De huidige fractievoorzitter, Robert J Blom, schijnt de voorkeur te geven aan een wethouderspost, aldus Rijn en Gouwe.

Alphenaartje analyseert de nieuwe kandidaat alvast aandachtig. Op de VVD website staat een karig berichtje over de gemaakte keuze.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.