Mislukte overval op winkel

Dinsdagmiddag is er een overval gepleegd op een winkel in huishoudelijke zaken aan de Provinciepassage. Een nog onbekende man drong rond 14.00 uur het kantoorgedeelte van de winkel binnen en bedreigde de daar aanwezige twee medewerksters met een mes. De man eiste geld.

Op een gegeven moment wisten de dames het kantoor te ontvluchten, de deur dicht te gooien en dicht te houden. De gealarmeerde politie trof de overvaller niet meer in het kantoor aan. Hij had kans gezien het pand aan de achterzijde te verlaten.

De politie stelde nog een onderzoek in de omgeving in maar trof de ongeveer 25-jarige man niet meer aan. De politie is met een onderzoek begonnen.

Deze overval lijkt qua uitvoering erg veel op een (wel gelukte) overval afgelopen zaterdag in een winkel aan de Keizershof.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.