Woninginbraken

Vrijdag 22 april is er rond 22:30 ingebroken in een woning aan de Binkhorst. De verdachten zijn via de voordeur binnengedrongen en hebben de woning doorzocht. Het is nog onbekend wat er is meegenomen. De nacht daarvoor was er tevens een melding van inbraak in dezelfde woning. Het is de verdachten toen niet gelukt om in de woning binnen te dringen. Mogelijk bestaat er een connectie tussen de twee inbraken. De technische recherche stelt een nader onderzoek in naar de inbraak

Zaterdag 23 april is er in een drietal woningen ingebroken. Rond 20.00 uur aan de Argostraat, aan de Poolsterstraat rond 10.15 uur en omstreeks 21.15 uur aan de Louise de Colignystraat. Uit de woningen zijn verschillende goederen meegenomen. De politie stelt een onderzoek in naar de inbraken.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.