Slachtoffer van beroving gezocht

De politie is op zoek naar een slachtoffer van een straatroof die zaterdag 15 januari op de Diamantstraat heeft plaatsgevonden. Een ongeveer 20-jarige man op de fiets werd omstreeks 00.05 uur ter hoogte van het Scala College door twee jongens beroofd van zijn mobiel. De twee zijn vervolgens met een donkere auto weggereden.

Bovenstaande straatroof is bekend geworden uit verhoren van twee mannen uit Alphen die verdacht worden van straatroven in Ter Aar. Het slachtoffer heeft echter tot nu toe geen aangifte gedaan van de straatroof. De politie verzoekt de man alsnog aangifte te doen.

De man kan contact opnemen met de recherche in Alphen aan den Rijn, bureau Oudshoornseweg of via telefoonnummer 0900 ? 8844. De verdachten, twee Alphenaren van 17 en 19 jaar, worden ervan verdacht in dezelfde nacht in Ter Aar een 20-jarige vrouw te hebben beroofd van haar mobiele telefoon. Daarnaast probeerden ze ook een 19-jarige man te beroven. Dit mislukte toen hij aangaf geen goederen bij zich te hebben.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.