Onder invloed rijden

Tijdens een controle op de Jeltje De Bosch Kemperstraat is in de nacht van woensdag op donderdag een 49-jarige automobilist aangehouden wegens rijden onder invloed.

In de nacht van woensdag 20 op donderdag 21 april heeft de politie rond 2:00 op de Jeltje de Bosch Kemperstraat een 49-jarige automobilist uit Alphen aan den Rijn aangehouden. De agenten constateerden dat de man drank gebruikt had en hielden hem aan. De man verzette zich met geweld tegen zijn aanhouding.

De man is meegenomen naar het bureau, waar hij wel meewerkte aan een ademanalyse. De uitslag daarvan was 710 µg/l (220 µg/l toegestaan). De politie heeft het rijbewijs van de man ingevorderd. Ook is proces-verbaal opgemaakt voor het rijden onder invloed en het gebruik van geweld tegen agenten.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.