Aanrijding motoragent bij Opsporing Verzocht

Politie Hollands Midden doet in het AVRO programma Opsporing Verzocht van maandag 25 april een getuigenoproep naar aanleiding van een poging doodslag op een motoragent van het korps.

Zaterdag 2 april rond 02.45 uur was de agent in uniform rijdend op een politiemotorfiets op de Rijksweg N11 belast met de verkeershandhaving. De motoragent had met een lasergun vastgesteld dat de bestuurder van een BMW te hard had gereden. De motoragent wilde hierop de bestuurder een stopteken geven en reed achter de automobilist aan. Deze voerde echter zijn snelheid op. Nadat de motoragent de auto had ingehaald bleef hij voor de auto rijden om de automobilist aanwijzingen te geven om hem te laten stoppen. De automobilist heeft echter de motoragent aangereden en is daarna doorgereden.

De agent zal in het programma zijn verhaal doen. De politie verzoekt getuigen van deze zaak zich te melden bij de politie. Het nummer wordt tijdens de uitzending bekendgemaakt.
Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op Nederland 1 om 19.30 uur en om 22.05 uur. Dinsdag 26 april wordt het programma omstreeks 10.30 uur herhaald.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.