Gemeente: Harddiscounter in Baroniecomplex

Zoals het er nu naar uitziet zal er in het Baroniecomplex een goedkope supermarkt gevestigd worden. Welke dat wordt is nog niet bekend, maar Aldi, Lidl en Digros zijn kanshebbers. Dit blijkt uit een brief van de eigenaar van de Baronie aan de gemeente. Het college wil een harddiscounter op het Baronie terrein, maar de belemmering daarvoor is op dit moment een contract tussen de projectontwikkelaar van het Baronie complex en Hoogvliet.

De gemeente wil echter graag een echte discounter supermarkt op het terrein van de Baronie, en de Hoogvliet is dat niet. De gemeente zou daarom graag zien dat het contract tussen Hoogvliet en projectontwikkelaar Uylengaarde beeindigd wordt. Directeur Bosman van Uylengaarde heeft nu in een brief aan de gemeente toegezegd te streven naar beëindiging van het contract met Hoogvliet.

Of Hoogvliet hier zomaar mee akkoord gaat is een ander verhaal, zeker niet als er al een contract is getekend. Hoogvliet zelf schijnt aangegeven te hebben zelf met een harddiscounter formule te willen gaan opereren in de voormalige chocoladefabriek, maar de gemeente wil toch echt een echte, bewezen, harddiscounter. Ik ben benieuwd hoe dit zich verder ontwikkeld.

Gemeente: Goedkope supermarkt Baroniehof forse stap verder

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.