Onduidelijkheid over gebeurtenissen Emmalaan

Op RTV West wordt bericht dat de inval door een arrestatieteam gisteren aan de Emmalaan in Alphen te maken had met de dood van Hakan Yetis. Hakan Yetis is de man die half januari vermoord werd gevonden bij de kinderboerderij aan de Burgemeester Bruins Slotsingel.

Volgens de berichten tot nu toe is de politie gisteren uitgerukt na een alarmmelding vanuit een woning aan de Emmalaan. De politie is toen gaan kijken, waarna een deel van de straat is afgezet en er een arrestatieteam is ingezet. Waarom dat gebeurd is is niet duidelijk. Er zijn in elk geval geen aanhoudingen verricht, maar de politie Hollands Midden weigert tot nu toe om een toelichting te geven.

Buurtbewoners denken dat de inval te maken heeft met de moord op Hakan Yetis. De woning waarin de inval plaatsvond zou eigendom zijn van een man die eind januari gearresteerd is naar aanleiding van de moord op Yetis. Dit valt op dit moment te lezen op de website van RTV West Nieuws.

Update dinsdag 19 april 2005

Vandaag bericht RTV West dat de inval zondag inderdaad te maken heeft gehad met de moord op Hakan Yetis. Dit is door burgemeester Schoof maandagavond bekend gemaakt op een speciale bijeenkomst voor bewoners. De bijeenkomst is georganiseerd naar aanleiding van de onrust die in de buurt is ontstaan door de inval. Verdere details zijn niet bekendgemaakt.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.