VVD’er Blom klaagt Jo Schriek aan

Robert J Blom, de fractievoorzitter van de VVD, heeft een aanklacht wegens smaad ingediend tegen Jo Schriek, fractievoorzitter van de SP in de Alphense gemeenteraad. Blom voelt zich beledigd door opmerkingen die Jo Schriek heeft gemaakt op het weblog van Alphenaartje. Schriek schrijft aldaar het volgende over de aanstaande verkiezingen (volgend jaar):

Voor wat betreft de VVD, is het niet uniek te noemen dat er nu al namen gaan rondzingen. (Over toekomstige lijsttrekkers, Alphen.COM) Immers in deze partij van solitaire super ego’s is het knap als je ‘gekozen’ wordt tot lijsttrekker. Dat lukt je alleen als je in de achterkamer de positie met het betere bruine armen werk zeker stelt

Robert J Blom vind deze suggestie niet leuk. Je mag het van hem wel zeggen, maar niet opschrijven, en al helemaal niet over hem, zo valt te lezen in de Rijn en Gouwe. Het volledige artikel uit de Rijn en Gouwe is door Alphenaartje online gezet: hier.

Update 13 april 2005

Jo Schriek meldt op zijn weblog dat het allemaal is uitgesproken:

Gisteren een gesprek gehad met Robert Blom en Nico Schoof.

In alle openheid met elkaar gesproken.

We kunnen elkaar weer bestrijden op de inhoud, zoals het hoort.

Jo Schriek: basta ya

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.