VVD presenteert jaarverslag

De Alphense afdeling van de VVD heeft deze week haar jaarverslag gepresenteerd. Dit jaarverslag staat nog niet op de website van de Alphense VVD, maar is voor de belangstellenden al wel te downloaden in PDF formaat dankzij weblogger Alphenaartje.

Het verslag biedt een overzicht van wat de Alphense VVD van maand tot maand heeft uitgevoerd, plus een financiele verantwoording van het afgelopen jaar. Het blijkt dat de VVD van de € 14.500 die men van de gemeente heeft ontvangen € 5581,83 heeft uitgegeven. De rest heeft men weer teruggegeven aan de gemeente. Een nadere analyse van de uitgaves van de VVD biedt Alphenaartje.

Voor de rest bleef mijn oog vooral hangen op het kopje over de VVD website, welke volgens het VVD jaarverslag druk bezocht wordt. Ik ken geen statistieken van www.vvdalphen.nl, maar ik zet er in elk geval mijn vraagtekens bij. Ik ken de meeste websites over Alphen wel vrij goed, en volgens mij heeft Alphen aan den Rijn maar één drukbezochte website, en dat is de online jongerenhangplaats Alphen.NU.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.