Onder invloed rijden

De politie heeft in de nacht van vrijdag 1 op zaterdag 2 april een alcoholcontrole gehouden op de Gnephoek en op de President Kennedylaan. In totaal moesten ruim 300 automobilisten de blaastest afleggen. Twee automobilisten bleken meer dan de limiet van 220 µg/l te hebben gedronken.
Zij kregen beiden een proces-verbaal en een tijdelijk rijverbod. Een van hen, een 35-jarige Alphenaar, bleek bovendien al vaker onder invloed te hebben gereden. Hij krijgt binnenkort een onderzoek naar de rijgeschiktheid.

In dezelfde nacht werd ook op de N11 gecontroleerd. Daarbij is een 31-jarige automobilist uit Leiden aangehouden die te veel had gedronken. Hij blies 395 µg/l en kreeg een proces-verbaal en een rijverbod van 3 uur.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.