Discussie na film Allerzielen

image Op zondag 10 april gaat de film Allerzielen op 18 plaatsen in nederland in premi?re. Het parkfilmhuis in Alphen aan den Rijn is ??n van die plaatsen. De film die bestaat uit 16 ontroerende, grappige, woedende, hoopvolle en hopeloze korte films in reactie op de polemiek en opwinding in ons land na de moord op filmaker Theo van Gogh.

De campagne Alphen Ok? grijpt die gelegenheid graag aan om opnieuw de dialoog te zoeken. Alle bezoekers van de film worden uitgenodigd om na afloop van de filmvertoning met elkaar in de foyer van het Parktheater na te praten over de film en over de thema?s die de film aansnijdt.

Waar? Parkfilmhuis
Wanneer? Zondag 10 april
Hoe laat? 14.30 tot 17.00 uur

Ge?nteresseerden kunnen kaartjes voor de film op de gebruikelijke wijze bij het parkfilmhuis bestellen. Voor deelname aan het debat hoeft men zich niet apart aan te melden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.