Verkeerscontrole Ridderveld

De politie heeft afgelopen woensdag bij een verkeerscontrole in de wijk Ridderveld 56 bekeuringen uitgedeeld. De controles vonden plaats op de President Kennedylaan, de Burgemeester Bruins Slotsingel en de Oranje Nassausingel. Bij de controles lag de nadruk op het dragen van de autogordel. Kinderen die de autogordel droegen kregen als beloning en stimulans ?Goochem, het gordeldier? uitgereikt.

Naast 36 bekeuringen voor het niet dragen van de autogordel, werden 17 bekeuringen uitgedeeld voor het niet bij zich hebben van het rij- en/of kentekenbewijs, 1 voor een ongeldige APK, 1 voor het rijden door rood licht en 1 voor overbelading. Tijdens de controle werkte het politieteam Alphen-Ridderveld samen met het Regionaal Verkeershandhavingsteam (RVHT).

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.