Beroving

Een 19-jarige jongeman uit Alphen aan den Rijn werd maandag 21 maart het slachtoffer van een beroving. De jongen liep rond 15.15 uur vanaf de Pieter Doelmanstraat via de containerdoorgang naar de Prins Clauskade.
Op een open plek bij de rode en blauwe containers werd hij belaagd door twee nog onbekende jongens. De twee bedreigden de Alphenaar en schopten en sloegen hem. Door dit geweld kwam hij ten val.
E?n van de jongens rukte de gouden schakelketting van de hals van het slachtoffer waarna beiden er vandoor gingen. De politie is een onderzoek gestart. Daarbij vestigt het ook de hoop op informatie van mogelijke getuigen van het incident.
De plaats is een veelbelopen plaats en ten tijde van de beroving passeerde een ouder/bejaarde man en vrouw, mogelijk echtpaar. Het is niet uitgesloten dat zij de berovers hebben zien wegrennen in de richting van de Pieter Doelmanstraat.
Mogelijke getuigen en het oudere stel wordt gevraagd contact op te nemen met de politie in Alphen aan den Rijn via 0900-8844. Ook kan met informatie gebeld worden naar Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.