Alphen Nu Anders en De Vrije Lijst gaan samen verder

De drie gemeenteraadsleden van Alphen Nu Anders en het solerende raadslid van De Vrije Lijst hebben besloten om voortaan samen te gaan werken. Beide partijen gaan verder onder de naam "Alphen Een" (A1). De raadsleden hebben het plan opgevat om vanaf de raadsvergadering van 24 maart aanstaande als fractie onder deze nieuwe naam te opereren, zo maken zij in een brief aan de gemeenteraad bekend.

Alphen Nu Anders is sinds kort een lokale partij, nadat de drie fractieleden van Groen Links in de Alphense gemeenteraad besloten hadden dat ze liever voor zichzelf gingen opereren dan nog langer bij de Groen Links partij te horen, zonder daarbij vooraf enige verantwoording af te leggen richting hetzij Groen Links, hetzij richting de Alphense kiezer.

En nu gaat Alphen Nu Anders opeens samenwerken met een andere lokale partij ? Ik geloof niet direct in de samenzweringstheorie van de Anonieme Alphense weblogger maar vreemd vind ik het wel.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.