Alcoholcontroles

In de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 maart is een alcoholcontrole gehouden aan het Burgemeester Visserpark. Hierbij hebben ruim 100 bestuurders de blaastest afgelegd. Drie van hen bleken meer dan de limiet van 220 µg/l te hebben gedronken.
Ze bliezen 240, 265 en 380 µg/l. Buiten deze controle om heeft de politie nog acht personen in het afgelopen weekend aangehouden die te veel hadden gedronken. Twee van hen, een 31-jarige Alphenaar en een 24-jarige Alphenaar, bliezen zelfs meer dan 570 µgl.
Vanaf dit ademalcoholgehalte wordt het rijbewijs ingevorderd. De 31-jarige Alphenaar bleek bovendien niet over een rijbewijs te beschikken. Hij werd vrijdag 18 maart rond 21.30 uur op de Eisenhowerlaan gecontroleerd. In overleg met justitie heeft de politie zijn auto in beslag genomen.
Bij een alcoholcontrole op de Sportlaan op zondag 20 maart bleek niemand meer dan de limiet van 220 ug/l te hebben gedronken. Veel bestuurders gaven aan de controle op prijs te stellen omdat er mensen met alcohol op vanaf het sportterrein in de auto zouden stappen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.