Paaseieren schilderen in Kerk & Zanen

Alle winkels van het wijkwinkelcentrum Atlas zijn reeds geruime tijd in een allerbeste paasstemming. Als sluitstuk hiervan kunnen kinderen op zaterdag 26 maart tussen 10:30 en 15:00 een paasei komen schilderen.

Voor het schilderfestijn onder kuikengele overkappingen is de PAASHAAS in hoogst eigen persoon uitgenodigd. Hij zal het schilderen van de grote witte eieren en het maken van de paareierdoppen in goede banen leiden. De beschilderde kunstwerkjes kunnen worden gedroogd onder de speciale ATLAS paaseierdroger. Eierdop en paasei kunnen natuurlijk worden meegenomen naar huis om daar als een sieraad op de paasontbijttafel gezet te worden.

De paashaas zal aan alle bezoekers van het winkelcentrum Atlas heerlijke paaseitjes uitdelen. De kinderen kunnen professioneel als paashaas worden geschminkt door schminkclown Tilly.

De bouwplaten voor het maken van een paareierdoppen zijn inmiddels bij alle Atlaswinkeliers te verkrijgen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.