Salsa.NL verhuist naar nieuwe leslocatie

Alweer 3 jaar geeft Salsa.nl met succes dansles in Alphen aan den Rijn. De animo voor lessen in salsa en merengue wordt steeds groter. Mede daarom verhuizen de lessen per de eerstvolgende cursus seizoen (april-juni) naar "De Dames van Alphen" op het Lauraplein. De locatie, nabij het centrum van Alphen a/d Rijn is zeer goed bereikbaar (ook met openbaar vervoer) en er is volop gratis parkeergelegenheid. De nieuwe cursussen starten op dinsdag 29 maart vanaf 19.00 uur.

Voor iedereen, die eerst kennis wil maken met de Latijns-Amerikaanse dansen salsa en merengue, zijn er op zondagmiddag 20 maart gratis proeflessen. Om 15.00 uur is de eerste proefles voor beginners. Om 16.00 uur kunnen de in-/doorstromers alvast een beetje genieten van wat hun te wachten staat. Vervolgens is er wederom een proefles salsa/merengue voor beginners voor iedereen die 15.00 net even te vroeg vond. De kennismakingsmiddag wordt om 18.00 uur afgesloten met Rueda de Casino (salsa in een cirkel) voor doorstromers. Uiteraard zijn is het geen enkel probleem om als nieuwkomers gezellig te blijven kijken naar de hoger niveaus.

image

 

Maar na de proeflessen is het nog niet voorbij. Iedereen die de smaak te pakken heeft gekregen kan op zondag 20 maart gelijk meemaken hoe het is om deel te nemen aan een echte salsa party. Want vanaf 20.00 uur is er een feestelijke salsa dansavond in de oude locatie Wet ‘n Wild aan de Zeegerplas. De entree is gratis!

image

Meer informatie en opgave kan via lessen@salsa.nl of telefonisch 071-5149163 / 06-55894468.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.