Young Business Golf in Alphen

Passe-Partout organiseert ook dit najaar weer een Young Business Gold wedstrijd in Alphen aan den Rijn. Deze wedstrijd is bedoeld voor jonge managers en ondernemers uit de regio Alphen. Tijdens het golven kan er op een ontspannen manier met elkaar kennis gemaakt worden.

De najaarswedstrijd van Young Business Golf Alphen aan den Rijn is gepland op vrijdag 16 september op Golfclub Zeegersloot te Alphen aan den Rijn. In de 18-holeswedstrijd zijn aantrekkelijke prijzen te winnen. De winnaar kwalificeert zich voor de finale om de National Young Business Golf Trophy die op 26 oktober 2005 wordt gehouden op golfbaan Dorhout Mees te Biddinghuizen.  Hier ontmoet hij/zij de winaars van de andere regionale Young Business Golf toernooien.

Voor meer informatie en inschrijven is er de website www.youngbusinessgolf.nl. Een deel van het inschrijfgeld gaat naar stichting Doe een Wens. Meer contactinfo in een eerder bericht dat vorig jaar verscheen op Alphen.COM.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.