Cascarvieten tevreden over dinnershow

De Alphense carnavalsvereniging De Cascarvieten zijn tevreden over de dinnershow welke zij afgelopen zaterdag gehouden hebben in Avifauna.

Alphen.COM ontving hierover het volgende persbericht:

Theatershow tijdens Dinner Night een groot succes

De achtste Dinner Night van carnavalsvereniging De Cascarvieten was weer een spectaculaire happening. Van een vijf gangen diner tot een spetterende show en heerlijke dansmuziek, alles is deze avond aan bod gekomen. Mevrouw Kahn van het verpleeghuis Oudshoorn is dit jaar de trotse bezitster van de Goudgele Watertoren.

Goudgele Watertoren

Als complete verrassing ontving Mevrouw Lilly Kahn de hoogste onderscheiding van De Cascarvieten, de Goudgele Watertoren, uitgereikt door Prins Cascar XL en page Manon. Deze onderscheiding kreeg mevrouw Kahn als blijk van grote waardering voor 28 jaar vrijwilligerswerk in verpleeghuis Oudshoorn, het Rijnland ziekenhuis, verzorgingshuis Noorderbrink, Gewoonhuis 1 en 2 en als Vice- voorzitter en penningmeester van de Stichting Vrijwilligers Oudshoorn Rijnoord ( V.O.R.) Het motto van stichting V.O.R. is bij alle activiteiten: ?De aandacht voor en het contact met de mensen is het belangrijkste?. Mede daarom hebben De Cascarvieten besloten om mevrouw Kahn als voortrekster van deze stichting te benoemen tot Ridder in de orde der Goudgele Watertoren 2005.

Verleiding, Passie, Hebzucht en Tragedie

Bij binnenkomst van de grote zaal in Avifauna werd al snel duidelijk dat men zich bevond in een intieme en warme sfeer. Rode gordijnen en spiegels vormden de sfeer van de avond. Tussen het vijf gangen diner door verzorgden de dansgardes en medewerkers van de Cascarvieten een zeer afwisselende en grandioze show. Een show zoals deze er waren in de nachtclubs van Berlijn, Chicago en Parijs ten tijde van de roemruchte crisisjaren van de vorige eeuw. Van verleidende, zwoele dames tot komische heren en van twee personen optredens tot een groep van 30 personen. Een door diamanten gefascineerde dame, twee heren verkleed als komische jodelende dames, zes arrogante moordenaressen en vooral veel mooie dames en heren. Een avond vol afwisseling, waar men met muziek een dans en een lach lang op terug zult kijken.

Dansmuziek

Voor de liefhebbers van het stijldansen werd er tussen het eten en de optredens door ook nog heerlijk muziek gespeeld door de band Marco Polo. Op de momenten dat de band speelde werd er gretig gebruik gemaakt van de dansvloer.Ondanks dat de Dinner Night dit jaar buiten het carnavalsseizoen viel, vanwege de korte tijd tussen de andere avonden georganiseerd door De Cascarvieten, was het bezoekersaantal hoog. Iedereen ging met een voldaan en vrolijk gevoel rond 01.00 uur naar huis, er over nadenkend om volgend jaar nog maar een keer, dan alweer de negende Dinner Night, te gaan bezoeken.

 

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.