Alphenaren voor rechter wegens drugshandel in Hooftstraat

Het Openbaar Ministerie heeft bekend gemaakt dat een drietal Alphenaren van 26, 27 en 32, en een 33-jarige Rotterdammer voor de rechter zullen moeten verschijnen op verdenking van drugshandel in Alphen aan den Rijn. De mannen zijn aangehouden naar aanleiding van onderzoek van de Politie Hollands-Midden. Dat onderzoek is september 2004 begonnen naar aanleiding van klachten over overlast in een deel van de Hooftstraat.

De aangehouden personen worden verdacht van handel in harddrugs. Tijdens huiszoekeingen in de woningen van de verdachten is een kleine hoeveelheid harddrugs in beslag genomen, samen met versnijdingsmiddelen en verpakkingsmateriaal. Ook zijn een ploertendoder, een busje traangas en een laptop inbeslaggenomen.

Er is geen rechtstreeks verband, maar vorig jaar zomer verschenen er al berichten over overlast in de Hooftstraat in diverse media, waarover Alphen.COM destijds ook verslag heeft gedaan: Hooftstraat is aan het verpauperen.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.