Alphen Stad FM breidt programmering uit

Alphen Stad FM breidt haar programmering steeds verder uit. Met ingang van 1 maart kan de luisteraar elke dinsdagavond van 19.00 tot 21.00 uur luisteren naar het programma Cracks. Een rockprogramma op de Alphens radio waar de ware rockliefhebber van kan genieten.

Op zaterdagavond is de programmering van de Alphens radio helemaal gevuld tot middernacht. Vanaf 8 uur ?s avonds zorgt ?Music Box? ervoor dat je zaterdagavond nooit meer hetzelfde zal zijn. De lekkerste muziek, met een grote dosis humor gebracht, vlak voor het stappen gaan via de zenders van Alphen Stad FM.
Vanaf 22.00 uur op de zaterdagavond is het tijd voor het programma ?Sex en de City?.
Een programma waar je ?Rode oortjes? van krijgt?. luister dus 105,4 FM.

Eind maart wordt er gestart met de rechtstreekse uitzendingen van een kerkdienst op de zondagochtend. Per toerbeurt zullen de diensten vanuit verschillende kerken in en om Alphen aan den Rijn plaatsvinden.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.