Mishandeling tijdens uitgaan

Een 17-jarige Alphenaar heeft bij de politie aangifte gedaan van mishandeling. Dit gebeurde op zondag 27 februari rond 03:30 in een uitgaansgelegenheid aan de Van Mandersloostraat. Na een woordenwisseling ontstond daar een ruzie tussen een groep jongeren en een andere groep bezoekers.

De Alphenaar kreeg plotseling een kopstoot en een klap in het gezicht. Hij liep daardoor een gebroken neus op. De politie hield een 18-jarige Alphenaar aan als verdachte. Na zijn verhoor werd hij in de loop van zondag weer op vrije voeten gesteld. Tegen hem wordt proces-verbaal opgemaakt. De politie neemt de zaak nog verder in onderzoek omdat er door nog twee bezoekers aangifte werd gedaan van mishandeling. Ook zij kregen kopstoten.

De groep jongeren veroorzaakte korte tijd later, rond 05.00 uur, rumoer op de Lijsterlaan. Zij waren nabij een shoarma zaak in gevecht geraakt met bezoekers aldaar. Daarbij liep een bezoeker een bloedneus op. Ook sneuvelde een ruit van een deur van de zaak.
De politie hield daarop een 25-jarige Alphenaar aan als verdachte van mishandeling. Het slachtoffer deed uiteindelijk geen aangifte. De politie hoorde daarop de verdachte af en stelde hem weer in vrijheid.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.