KHZ wint de Rabobank penning in de categorie Dienstverlening.

Na een spannende eindfinale in Hotel Leeuwenhorst in Noordwijkerhout is KHZ als beste in de categorie Dienstverlening uit de bus. Tijdens een inspirerende en vooral ontspannen avond, waarbij het duo Typisch de vrolijke en humoristische toon weet te zetten, komt KHZ als nummer 1 in deze categorie, en uiteindelijke nummer 3 uit de bus.

Het uitgebreide juryrapport geeft het volgende citaat.

“Uit de inzending van KHZ Verhuizingen spreekt een sterke winners mentaliteit. KHZ voldoet niet aan het predikaat dozenschuiver. Het is een professionele internationale dienstverlener met veel aandacht voor klanten en medewerkers. Op vele belangrijke punten is het bedrijf gecertificeerd. Een voorbeeld is het Investors in People certificaat. Bovendien geeft het bedrijf veel aandacht aan creatieve ideeen als ideeenbussen en forums. Ook de omgeving wordt niet uit het oog verloren, blijkend uit diverse sponsor- en inzamelingsacties. KHZ is een duidelijke topper met oog voor details”

De gemeente Alphen aan den Rijn, de VOA, BDO en KHZ werden branchewinnaars.

Zoeken

Toekomstige evenementen

Er zijn momenteel geen toekomstige events.